Elektrisch installatiemateriaal: assortimentsboxen voor efficiënt onderhoud

Beschermings- en markeringsproducten zijn onmisbaar tijdens de installatie en het onderhoud van elektrische installaties. Een goede organisatie vooraf is essentieel om efficiënt te kunnen werken. Om het u gemakkelijker te maken en tijd te besparen, bieden we verschillende assortimentsboxen met kabelaccessoires aan. Zo heeft u alle materialen die u nodig hebt overzichtelijk bij de hand.

Assortimentsbox draaddoorvoeren

Draaddoorvoeren beschermen draden en kabels tegen slijtage wanneer ze door scheidingswanden of plaatstaal lopen. De geleidelijke slijtage van een elektriciteitsdraad zonder bescherming van een draaddoorvoer kan snel een probleem worden en leiden tot kortsluiting met onvoorspelbare gevolgen.

Om uw werk efficiënter te maken, hebben we een assortimentsbox samengesteld met 305 draaddoorvoeren voor de meest voorkomende toepassingen.

Of je nu werkt in onderhoud of industrie, deze assortimentsbox met draaddoorvoeren zal snel een onmisbaar onderdeel worden.

Ontdek de assortimentsbox draaddoorvoeren  <

Assortimentsboxen met tullen voor kabelbescherming

Tullen worden vaak gebruikt om kabels te isoleren, te beschermen en te identificeren. Het aantal kabels dat verwerkt moet worden is vaak groot.

Assortimentsbox HELAVIA® tullen

Om u tijd te besparen, bieden we u een assortimentsbox met kant-en-klare HELAVIA® tullen voor uw meest voorkomende kabelidentificatie- en isolatietaken.

De HELAVIA® tullen assortimentsbox bestaat uit 2.100 tullen in verschillende kleuren en een KY3 tullentang. Alles is bij de hand om uw werk zo eenvoudig mogelijk te maken.

De HELAVIA® tullen assortimentsbox is een moet om altijd bij je te hebben.

Ontdek de HELAVA® tullen assortimentsbox <

Assortimentsbox PLIOFINE B-EX thermische krimptullen

Boîte d'assortiment de manchons thermorétractables Pliofine B-EX

Assortimentsbox PLIOFINE B-EX thermische krimptullen
Krimptullen worden vaak gebruikt voor onderhoud. Ze identificeren, repareren, beschermen en isoleren kabels. Het krimpen van krimptullen met een heteluchtpistool zorgt voor bescherming zo dicht mogelijk bij de kabel. Het is een extra veiligheidsvoorziening voor uw installaties.

Om uw onderhoudswerkzaamheden te vergemakkelijken, bieden wij u een assortimentsbox met 376 PLIOFINE krimptullen type B-EX.

Met deze praktische doos hebt u al uw krimptullen bij de hand, zodat u sneller kunt werken.

>  Ontdek de PLIOFINE B-EX assortimentsbox <

Assortimentsbox kabelmarkering

Een nauwkeurige kabelidentificatie is essentieel. Het maakt het in één oogopslag gemakkelijker om te begrijpen hoe een elektrische installatie werkt. Er zijn veel verschillende manieren om kabels te identificeren, afhankelijk van je behoeften, en dit vereist vaak voorbereiding vooraf, evenals apparatuur om te vervoeren. Om kabelidentificatie gemakkelijker te maken, bieden we drie praktische, georganiseerde en gemakkelijk te vervoeren boxen.

Assortimentsbox PLIOGRIP

Het PLIOGRIP-markeringssysteem is ideaal voor het permanent markeren van kabels met een doorsnede van 0,15 tot 6 mm2. Het kan worden vastgeklikt en is eenvoudig te installeren dankzij het installatiegereedschap, zodat u kabels snel kunt identificeren voor of na het aansluiten. Het is een duidelijke, duurzame, betrouwbare en effectieve oplossing.

De PLIOGRIP assortimentsbox biedt alles wat je nodig hebt voor snel en nauwkeurig werken op locatie. De set is goed gesorteerd in een praktische box en bevat PLIOGRIP-markeerders van A tot Z en 0 tot 9 en PLIOGRIP-installatiegereedschap voor snelle en eenvoudige installatie van markeerders.

>  Ontdek de PLIOGRIP assortimentsbox <

Assortimentsbox PLIOMARK MINI

PLIOMARK MINI markeringsetiketten zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt om een groot aantal materialen te markeren: grote kabels, buizen, apparatuur, machines, opslagbakken, laden, kasten in diverse industriële sectoren …

De etiketten hebben een uitgebreide reeks markeringen (van A tot Z, 0 tot 9 en inclusief de meest voorkomende acroniemen) die zowel leesbaar als duurzaam zijn.

De etiketten kunnen veilig worden bevestigd met behulp van markeringshouders, kabelbinders SES-QUICK, transparante band en schroeven.

Wij bieden een complete 281-delige installatiekit die gemakkelijk kan worden vervoerd in een gebruiksklare koffer.

Ontdek de PLIOMARK MINI assortimentsbox <

Assortimentsbox PLIOSTRAP-8

Coffret de repérage des câbles PLIOSTRAP-8

Het PLIOSTRAP-8 markeringssyteem is ideaal voor het markeren van kabels buitenshuis. Het is ideaal voor het markeren van openbare verlichtingsinstallaties. De markeringsringen op de knoppenband zorgen voor een duidelijke, duurzame zichtbaarheid.

Om het gemakkelijker te maken om je markering buitenshuis te installeren, bieden we een gemakkelijk te vervoeren PLIOSTRAP-8 all-in-1 assortimentsbox aan met 401 onderdelen.

>  Ontdek de PLIOSTRAP-8 assortimentsbox met knoppenband   <

Deze verschillende kabel- en andere assortimentsboxen bieden meer flexibiliteit in uw organisatie en een aanzienlijke tijdsbesparing voor al uw identificatieprojecten.

Tot slot

SES-Sterling levert verschillende praktische boxen en accessoiresets voor installatie en onderhoud. Ze zijn gemakkelijk te transporteren en besparen u kostbare tijd. U hebt alles wat u nodig heeft om zo efficiënt mogelijk te werken met kwaliteitsproducten gebaseerd op bijna een eeuw ervaring.

Als u meer informatie over onze 26.000 referenties rondom kabels en draden wilt ontdekken,
neem dan contact op met een van onze deskundige adviseurs.

 

Al bijna 100 jaar werken we samen met u aan al uw kabelgerelateerde projecten.

 


 

Andere onderwerpen die u wellicht interesseren :

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *