Markeringstullen : HELAVIA® en SILAVIA LASER

HELAVIA en SILAVIA LASER

Het traceren van kabels is een essentieel onderdeel van elk project. Een installatie met duidelijk gemarkeerde kabels zorgt voor een hoge kwaliteit en een eenvoudig onderhoud. Of het nu gaat om de luchtvaartsector, datacenters of de industriële wereld, een goede identificatie is een van de sleutels tot de goede werking van een elektrische installatie. Een kwalitatieve markering moet duidelijk zichtbaar zijn, gemakkelijk te installeren en duurzaam.

Al meer dan 90 jaar ontwikkelen wij steeds meer innovatieve kabelmarkerings- en markeeroplossingen.

Met onze HELAVIA® LASER en SILAVIA LASER markeringstullen bieden wij een duurzame oplossing die de tand des tijds doorstaat, met name dankzij het gebruik van de LASER graveertechniek, die de leesbaarheid en de duurzaamheid van de markering garandeert.

MARKERINGSTULLE : HELAVIA® LASER

Kies bij de keuze van onze nieuwe HELAVIA® LASER markeringstulle voor een stijlvolle, discrete en duurzame markering.

Een stijlvolle markering: :

De HELAVIA®LASER markeringstulle, die verkrijgbaar is in 7 kleuren, maakt het mogelijk om uw kabels op een georganiseerde en esthetische manier te identificeren.

Discrete en duurzame markering:

Dankzij de dunne wand is de HELAVIA® LASER markeringstulle discreet, plaatsbesparend en blijft hij te allen tijde aan de kabel bevestigd.

Een onuitwisbare markering dankzij de kracht van de LASER:

De met de LASER gegraveerde HELAVIA® LASER markeringstulle garandeert een onuitwisbare en vooral fraudebestendige markering. Wat je erop markeert blijft voor altijd gegraveerd.

Een resistente en veilige markering:

Onze HELAVIA® LASER markeringstulle, die gemaakt is van polychloropreenrubber, is slijtvast, ozon- en brandbestendig (zelfdovend V0 volgens de norm UL94).

MARKERINGSTULLE: SILAVIA-LASER

Het belangrijkste verschil tussen HELAVIA® en SILAVIA LASER is het gebruik van siliconenrubber in de samenstelling. Het heeft alle resistentievoordelen van siliconen.

Een resistente markering :

De SILAVIA LASER markeringsTULLE is bestand tegen extreme temperaturen van -80°C tot +200°C. Door de combinatie van een uitstekende ozon- en UV-bestendigheid is deze tulle ideaal voor gebruik bij hoge temperaturen of in een buitenomgeving.

Halogeenvrije markering :

Ons SILAVIA LASER-gamma is halogeenvrij, wat een onmiskenbaar veiligheidsvoordeel biedt in uw installaties doordat er geen giftige rook vrijkomt in geval van verbranding.

Onuitwisbare markering:

Ook hier geldt dat dankzij het gebruik van de LASER-graveertechniek de markering na verloop van tijd perfect leesbaar blijft.

Montage:

Klik hier om alle kenmerken van HELAVIA® en SILAVIA LASER tullen te ontdekken…


Wilt u een staaltje?
Heeft u een vraag?
Een specifiek project?

Contact-NL

 


VIND ONS OP SOCIALE NETWERKEN:

Logo Facebook SES-STERLING Logo linkedin SES-STERLING Logo youtube SES-STERLING

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *